Counting down to the Windows 8 Consumer Preview ReleaseAftellen naar de release van de Windows 8 Consumer Preview

Page content

Windows 8 Consumer Preview invite

Today Microsoft has revealed that the Windows 8 Consumer Preview will be available somewhere on February 29th. The bits will probably become available around or soon after their event at the Mobile World Congress (MWC) which will be held in Barcelona from February 27th till March 1st.

In the right sidebar I placed a countdown timer, so you can see exactly how much longer you have to wait…

Windows 8 Consumer Preview invite

Vandaag heeft Microsoft bekend gemaakt dat de Windows 8 Consumer Preview ergens op 29 februari aanstaande te downloaden zal zijn. De bits zullen waarschijnlijk beschikbaar komen ergens rond of vlak de sessie van Microsoft op het Mobile World Congress (MWC) welke plaats vind in Barcelona van 27 februari tot 1 maart 2012.

Aan de rechterkant heb ik een countdown teller geplaatst…zo weet je precies hoelang je nog moet wachten…