Microsoft’s Vision of the Future HomeMicrosoft’s visie op het Huis van de Toekomst

Page content
For the people who are following my blog a little bit longer this probably sounds familiar. A few years ago, back in

October 2008, I blogged about going to Tech-Ed 2008 in Barcelona. I see you thinking ‘What the heck has this to do with a Future Home?’, just read on… The reason I went to Tech-Ed was that I won a contest where the grand prize was a ticket to Tech-Ed. To win that ticket you had to write a nice blog post and the best (or coolest, or most informative) blog post would win. My blog post was about a cool house I visited during my honeymoon in de US : The Innoventions Dream Home in Disneyland California. If you can read Dutch, you can read the original article here.

So enough about the past, let’s go Back to the Future :-)…. Today I ran into a nice video over at Microsoft’s Channel9 website. This video is part of a whole MS Campus Tour. You really should check out the other video’s on their website. This one below is the one about the Microsoft’s vision of the Future Home.

If you’re a gadget-lover like me, you really really should check out the video below! Where can we buy the stuff!??!?!?!

[iframe http://channel9.msdn.com/Series/CampusTours/Microsoft-Campus-Tours-The-Microsoft-Home/player?w=512&h=288 512 288]

Voor de mensen die mijn blog al wat langer volgen zal er misschien een belletje gaan rinkelen. Een paar jaar geleden, in oktober 2008, heb ik geschreven over het feit dat ik naar Tech-Ed in Barcelona zou gaan. Ik zie je nu denken… ‘

Wat heeft dit nu weer met het Huis van de Toekomst te maken?”, lees even door… De reden dat ik namelijk naar Tech-Ed ‘mocht’ was dat ik namelijk een blogwedstrijd had gewonnen waarbij de hoofdprijs bestond uit een toegangsticket naar Tech-Ed 2008. Om kans te maken op dit ticket moest je een interessante blogpost schrijven voor op het IT Pro Community blog van Microsoft Nederland. De _beste (_of coolste, of meest informatieve) blogpost zou deze prijs in de wacht slepen. Mijn blogpost ging over een huis wat we (m’n vrouw en ik) tijdens onze huwelijksreis in de VS hadden bezocht : The Innoventions Dream Home in Disneyland California. Je kunt het hele artikel hier lezen (in het Nederlands)

Zo genoeg over het verleden, laten we Back to the Future gaan (in het Engels is die grap toch beter :-))…Vandaag kwam ik een leuke video tegen op de Channel 9 website van Microsoft. Deze video is een onderdeel van een MS Campus Tour die op dit moment op Channel 9 te zien is, de overige video’s zijn ook zeer zeker de moeite waard.. De video die je hieronder kunt zien is de video over Microsofts visie op het Huis van de toekomst.

Als je, net als ik, een echte gadgetliefhebber bent moet je onderstaande video echt gaan bekijken. Weet iemand waar dat spul uit die video te koop is??!??! 🙂

[iframe http://channel9.msdn.com/Series/CampusTours/Microsoft-Campus-Tours-The-Microsoft-Home/player?w=512&h=288 512 288]