Cloud Complete Event

Page content
I’m sorry, but the info in this blog post is about an Cloud event in the Netherlands. Therefore the information is

only available in Dutch.

Op

14 juni 2011 vindt het Cloud Complete event plaats. Cloud Complete is een unieke samenwerking tussen Cisco, Netapp en VMware. Deze samenwerking levert een gedeelde, uniforme architectuur die de basis vormt voor uw Private Cloud en de realisatie van IT as a Service.

Het Cloud Complete Event is voor iedereen die wil weten wat de daadwerkelijk impact van Cloud Computing is op de organisatie en hoe dit zich vertaalt in praktische oplossingen en kostenbesparende technologieën.

Of u nu denkt aan server-, desktop-, of storage virtualisatie, wij helpen u graag. Onze passie, kennis, ervaring van en visie op virtualisatie technieken gecombineerd met de architecturen van Cisco, NetApp en VMware leveren u een full service oplossing op. Met als resultaat een kostenbesparende maar vooral flexibele infrastructuur die klaar is voor de toekomst; zo bouwen wij samen aan het fundament voor uw private cloud.

Graag wil ik u, namens Inter Access, uitnodigen voor dit unieke event. Het congres vindt plaats op 14 juni 2011 in Bussum. Inter Access is hier aanwezig op de informatiemarkt en begroet u graag in hun stand!

Klik hier om u te registreren voor het Cloud Complete Event.

Na registratie ontvangt u één a twee weken voor het event een toegangsbewijs en routebeschrijving van het organisatiebureau Heliview.

Downloads

Whitepaper : Virtualiseren met Inter Access

Whitepaper : Datacenter Deployment