Agenda TechNet Live (8 okt) : Steve Ballmer komt spreken!

Page content

image

Because this news is about a Dutch Microsoft event I will blog in Dutch 🙂

Ondanks dat ik geen computer heb meegenomen op vakantie wordt ik zelfs via SMS op de hoogte gehouden van interessant ict nieuws (Dank je Tony!).

Een paar maanden geleden blogde ik al over het feit dat het in oktober eindelijk weer eens tijd zou zijn voor een nieuw TechNet Live evenement in Nederland. De agenda voor dit evenement is vandaag bekend geworden en de Amerikaanse topspreker die aanwezig zal zijn om de dag een van de key-notes te verzorgen is niemand minder dan Steve Ballmer zelf!

Je kunt je vanaf vandaag inschrijven voor dit evenement via deze link. Voor de volledige agenda verwijs ik je graag door naar deze Microsoft pagina.

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar eh…ik schrijf mij vandaag nog in!

Schrijf je nu in voor TechNet Live

Bekijk hier de agenda voor TechNet Live