Geek Night 09

Page content

  meetme_at_geeknight

Note : Because the event (GeekNight) is in Dutch, this blogpost will be in Dutch too!

Zoals de meeste mensen die mij kennen wel weten en ik erg into gadgets, dus toen ik een een bericht las over de Geek Night (onderdeel van de DevDays) hoefde ik ook niet lang na te denken om hier naar toe te gaan.

Dus ben je net als mij een enorme gadget-freak? Kom dan ook naar Geek Night op 28 mei in Dan Haag.

Hierbij even een quote vanaf Tony’s website :

Daniel en ik zijn gevraagd of we hier een mooie keynote demo konden verzorgen en ik denk dat we daar wel een mooie invulling voor hebben gevonden. Wij gaan in een non-stop demo laten zien hoe alle technologie die ons ter beschikking staat verbonden is en hoe wij dat gebruiken; oftewel:

“Living the connected life” 
Wat is er vandaag nu echt allemaal mogelijk? In een non-stop demo tijdens de Geeknight keynote proberen we daar een indruk van te geven. Tony Krijnen en Daniel van Soest gaan langs alle mogelijkheden van hun “connected life”. Kom kijken wat zij bij Microsoft gebruiken om “het nieuwe werken” mogelijk te maken – maar ook wat Tony en Daniel thuis voor mogelijkheden gebruiken!. Kortom: van laptop naar mobiel, van mediacenter naar XBOX 360, van Surface tot Zune’s – niets is onmogelijk! 

Uiteraard zijn er nog een hoop andere leuke sessies, rock band competitie en fun! Kijk voor meer informatie en inschrijven (EUR 20) op <em>de homepage</em>.

tony

Kijk voor meer informatie even op de Geek Night 2009 website