Microsoft High-Performance Workplace University

Page content

Hou je van MSNen, video conferencen, teamsites bouwen? en wil dit ook in je werk toepassen? …
… bouw dan mee aan ons concept voor het ‘nieuwe werken’

Meld je aan voor de Microsoft High-Performance Workplace University.

Op 1 april 2008 start bij Inter Access het traineeship Microsoft High-Performance Workplace University.
Het traineeship begint met een full-time opleiding van 3 maanden om jou in staat te stellen, gebruik makend van Microsoft technologie, bij onze opdrachtgevers invulling te geven aan het businessthema High-Performance workplace. High-Performance Workplace stelt kenniswerkers bij opdrachtgevers in staat slimmer te ontdekken, sneller te leren, beter samen te werken, innovatie te stimuleren en teams beter te leiden.
Na drie maanden kan je deze kennis toepassen in de praktijk, aangevuld met verdere praktische training.
Met als doel om uiteindelijk deel te gaan uitmaken van onze operationele teams met een uitdagende toekomst op het vlak van ICT Dienstverlening.
Het Traineeship is een programma voor recent afgestudeerde hbo’ers en wo’ers, zonder of met beperkte werkervaring. Naast de afgeronde opleiding moet je beschikken over een sterke ambitie, gedrevenheid en bereidheid om in jezelf te investeren. We willen onze teams uitbreiden met nieuwe collega’s met uitstraling en creativiteit. Toppers dus!
Wat houdt het traineeship precies in?

  • Volledige opleiding op het gebied van de applicatieve kant van Microsoft Information Worker
  • Personal coaching
  • Intensieve theorie en praktijk training
  • Examens met officiele certificering
  • Dienstverband bij Inter Access met uitgebreide doorgroeimogelijkheden

Waaraan moet je voldoen?

  • Je bent in het bezit van een diploma op HBO/WO denkniveau.
  • Bij voorkeur heb je ervaring op het ICT vakgebied, met name aan de business- en applicatieve kant.
  • Je bent communicatief vaardig en leergierig.
  • Je kenmerkt je als een doorzetter en je bent precies.

Binnen de dienstverlening van Inter Access is High Performance Workplace (afgekort HPW), een van de drie business-thema’s. De High- Performance is een fysieke of virtuele omgeving specifiek ontworpen om kennis- en informatiewerkers optimaal te ondersteunen in het uitvoeren van niet routinematige taken.
Inter Access is 7-voudig Gold-Partner van Microsoft. In dit traineeship wordt met name de applicatieve kant van de Microsoft-portfolio toegepast. Denk daarbij aan Moss2007, Sharepoint en het Office Platform. Belangrijke uitgangspunten om voor onze opdrachtgevers om High-Performance Workplace ambitie te kunnen realiseren.
Tot en met begin maart worden intakes georganiseerd voor het traineeship. Na een uitgebreide screening worden de eerste drie maanden opleiding verzorgd in nauwe samenwerking met onze partner Didacticum te Capelle aan den IJssel.

Wil vooraf nog wat aanvullende informatie? Bel dan met Hedy van der Poel via nummer 035 6888714 of mail via [email protected] o.v.v. Microsoft HPW University.

Ben je geïnteresseerd? Mail mij dan je CV zodat ik je kan aanmelden : [email protected]